Recycling

BRL B.V. (de Bruijn Recycling Lopik B.V.)  is een specialist op het gebied van mobiele recycling, mobiel zeven, verhuur van sloopmachines en handel in grondstoffen. Met behulp van mobiele zeefinstallaties wordt er op locatie van een afvalstof weer een bouwstof gemaakt.

Wij werken met diverse moderne schudzeefmachines. Door middel van een dubbeldeks zeefdek kunnen er drie fracties tegelijk gescheiden worden. Met behulp van een uitgebreid assortiment zeefdekken is het mogelijk om materiaal op verschillende fracties te zeven (2 tot 100 mm).

Het verhuren van rupskranen ten behoeve van sloop- en grondwerkzaamheden behoort ook tot de mogelijkheden. BRL B.V. verhuurt rupskranen variërend van 20 tot 30 ton. Deze rupskranen kunnen uitgerust worden met sloophamers, vergruizers en sloopsorteergrijpers. Hierdoor kunnen deze machines op allerlei wijze ingezet worden in de sloop en recycling. Deze uitrustingsstukken zijn ook zonder machine te huur.

Ook voor maatwerk zijn wij de ideale partner. Wij denken graag met u mee om te zoeken naar de beste mogelijkheid van een afvalstof een bouwstof te maken.

Voor deze, en vele andere mogelijkheden, kunt u contact met ons opnemen.

Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie.

Meer informatie

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Adres
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mail
Bericht

Rens de Bruijn bv

Rens de Bruijn bv is een echt familiebedrijf waarin meer dan 25 enthousiaste en gekwalificeerde mensen werken. Ons machinepark is zeer geavanceerd en up-to-date. Wij staan voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid en proberen dagelijks innovatief te zijn, onszelf te verbeteren en onderscheidend te zijn op een markt met veel spelers.

VerkoopVerhuurRecyclingTransportReparatie

Contact

Rens de Bruijn bv
Batuwseweg 44
3412 KZ Lopikerkapel

T 0348-551886
F 0348-552280
E info@rensdebruijn.nl

Cookiebeleid