Transport

Rens de Bruijn B.V. kan op en rondom kleine en grote projecten het transport voor u verzorgen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het transport van machines, maar ook voor menggranulaat, zand en grond kunnen wij u de optimale transportoplossing bieden.

Door onze ruime ervaring kunnen wij garanderen dat uw materiaal zo veilig en snel mogelijk op de gewenste locatie komt. Wij denken met u mee en bepalen samen met u de juiste aanpak. Ons wagenpark voorziet u van de beste levering. Met ons uitgebreide netwerk beschikken wij niet alleen over ons eigen wagenpark maar bieden wij u een totaaloplossing voor al uw logistieke problemen.

Wij beschikken over een zwaar transport trekker met drie-assige eurodieplader en een vier-assige semidieplader. Met deze combinaties kan al uw materieel tot 40 ton getransporteerd worden. Voor het transporteren van kleiner materieel tot 10 ton hebben wij diverse oprijwagens en BE-combinaties beschikbaar.

Meer informatie

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
Adres
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mail
Bericht

Rens de Bruijn bv

Rens de Bruijn bv is een echt familiebedrijf waarin meer dan 25 enthousiaste en gekwalificeerde mensen werken. Ons machinepark is zeer geavanceerd en up-to-date. Wij staan voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid en proberen dagelijks innovatief te zijn, onszelf te verbeteren en onderscheidend te zijn op een markt met veel spelers.

VerkoopVerhuurRecyclingTransportReparatie

Contact

Rens de Bruijn bv
Batuwseweg 44
3412 KZ Lopikerkapel

T 0348-551886
F 0348-552280
E info@rensdebruijn.nl

Cookiebeleid