Verhuur

Onze machines zijn te huur met bediening: minigravers vanaf 800 kg tot rupskranen van ruim 27 ton, mobiele kranen, shovels, hoogwerkers, trekkers met toebehoren, etc. Wij bieden een compleet aanbod voor al uw werkzaamheden. Onze rupskranen zijn uitgerust met 3D GPS. Naast machines kunt u bij ons ook terecht voor verschillende gereedschappen en uitrustingsstukken.

Inspringend op steeds strenger wordende milieu- en kwaliteitseisen, bieden wij u het juiste materiaal. Zo worden al onze machines, uitrustingsstukken en gereedschappen jaarlijks gekeurd. Machines welke ingezet worden op saneringen zijn uitgerust met een overdrukcabine, filterpakket en een medisch gekeurde machinist om in de zwaarste verontreinigingen te mogen werken. Tevens is al ons personeel in het bezit van een VCA-certificaat.

Naast de verhuur van onze eigen machines met machinist zijn wij tevens een verhuur vestiging van Compact Rent. Dit is een jong, snel groeiend verhuurbedrijf van bouwmaterieel. Gespecialiseerd in grondverzetmachines zoals graafmachines, dumpers, walsen, wielladers en alle bijbehorende uitrustingsstukken. Dit bouwmaterieel is te huur zonder bediening. Kijk hier voor meer informatie.

Klik op een afbeelding hieronder en ontdek meer over onze mogelijkheden.

Rens de Bruijn bv

Rens de Bruijn bv is een echt familiebedrijf waarin meer dan 25 enthousiaste en gekwalificeerde mensen werken. Ons machinepark is zeer geavanceerd en up-to-date. Wij staan voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid en proberen dagelijks innovatief te zijn, onszelf te verbeteren en onderscheidend te zijn op een markt met veel spelers.

VerkoopVerhuurRecyclingTransportReparatie

Contact

Rens de Bruijn bv
Batuwseweg 44
3412 KZ Lopikerkapel

T 0348-551886
F 0348-552280
E info@rensdebruijn.nl

Cookiebeleid