Onze handelsonderneming is dealer van Volvo compact graafmachines en wielladers voor de regio Midden-Nederland. Dit wereldwijde A-merk staat voor hoogwaardige, krachtige machines die veilig en betrouwbaar zijn. Op het gebied van productontwikkeling en duurzaamheid loopt Volvo voorop.

Volvo compact graafmachines zijn er vanaf circa 1.500 kg en nog geen meter breed tot 9.000 kg. De machines zijn ideaal voor plaatsen waar u met grote machines niet terecht kunt zoals: smalle paden, achtertuinen en tuinpoorten om diverse werkzaamheden uit te voeren bijvoorbeeld voor het uitgraven van een bouwput, een vijver, leggen van kabels, enz.

Volvo compact wielladers zijn er vanaf 4.300 kg met een bak inhoud van 0,7 m³ tot 9.500 kg met een bak inhoud van 1,75 m³. De shovels kunnen breed worden ingezet. Denk hierbij aan: bij rijden van bouwmaterialen en/of los gestorte materialen, baan maken (evt. met laserbak), uitrieken bestrating, bij rijden van asfalt, etc.

Ook voor diverse uitrustingsstukken bent u bij ons aan het juiste adres. Zo zijn wij importeur van Rotair sloophamers. Deze sloophamers kunnen bevestigd worden aan graafmachines van 800 – 10.000 kg en zijn leverbaar met verschillende soorten beitels. Maar ook voor andere uitrustingsstukken zoals diverse bakken, palletlepels, sloopsorteergrijpers en meer zijn wij een betrouwbare partner.

Voor meer informatie en/of een op maat gemaakte offerte, passend bij uw bedrijf, neemt u gerust contact met ons op.