Compacte graafmachines

Wanneer productiviteit, effectiviteit en winstgevendheid de kernwoorden voor uw bedrijvigheid zijn, staan de compacte graafmachines van Volvo met hun hoogtechnologische voorzieningen en buitengewone prestaties tot uw beschikking.

Veiligheid, effectiviteit en milieuzorg zijn de pijlers van onze opvatting van uw werk. Zoals het een echte partner betaamt, garanderen wij u continu technische ondersteuning en efficiënte levering van vervangende onderdelen: alles om uw machine bedrijfsklaar te houden.

Dit onderdeel bevat een schat aan informatie om u te helpen bij het vinden van de perfecte compacte graafmachine van Volvo voor uw bedrijf. U krijgt er tevens alle benodigde informatie om de juiste keuze te kunnen maken, waaronder volledige productspecificaties, optionele uitrusting en nog veel meer.
Kies hieronder een Volvo graafmachine voor informatie over de kenmerken, specificaties, brochures en meer:

Rens de Bruijn bv

Rens de Bruijn bv is een echt familiebedrijf waarin meer dan 25 enthousiaste en gekwalificeerde mensen werken. Ons machinepark is zeer geavanceerd en up-to-date. Wij staan voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid en proberen dagelijks innovatief te zijn, onszelf te verbeteren en onderscheidend te zijn op een markt met veel spelers.

VerkoopVerhuurRecyclingTransportReparatie

Contact

Rens de Bruijn bv
Batuwseweg 44
3412 KZ Lopikerkapel

T 0348-551886
F 0348-552280
E info@rensdebruijn.nl

Cookiebeleid