Elektrische Minigraver

Verbrandingsmotoren belasten het milieu, dat staat vast. Daarnaast kunnen de uitlaatgassen van een kraan met verbrandingsmotor ook belastend zijn voor u en uw medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan de uitlaatgassen die blijven hangen wanneer uw werkzaamheden binnen plaatsvinden.

Wij willen u graag een groene oplossing bieden die niet alleen een investering vergt, maar u ook rendement oplevert. Energiezuinig, gemakkelijk om mee te werken en volop mogelijkheden. Maar wat betekent dit concreet?

icoon-duurzaam-80
icoon-duurzaam-80
icoon-duurzaam-80
icoon-duurzaam-80
icoon-duurzaam-80

Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Een positief effect op de CO2 uitstoot. Dus een positieve bijdrage aan de CO2 reductie prestatie (CO2 prestatieladder).

Meer werkmogelijkheden: Door geluidsreductie en het verdwijnen van de uitstoot van schadelijke stoffen biedt de elektrische minigraver de mogelijkheid om te werken in gebouwen, milieu- en stilte zones.

Besparing: Bespaar 100% op brandstof.

Veilig werken: Minder lawaai en uitstoot van schadelijke stoffen.

Lange levensduur: De minigraver bestaat ui hoogwaardige componenten voor een lange levensduur.

Rens de Bruijn bv

Rens de Bruijn bv is een echt familiebedrijf waarin meer dan 25 enthousiaste en gekwalificeerde mensen werken. Ons machinepark is zeer geavanceerd en up-to-date. Wij staan voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid en proberen dagelijks innovatief te zijn, onszelf te verbeteren en onderscheidend te zijn op een markt met veel spelers.

VerkoopVerhuurRecyclingTransportReparatie

Contact

Rens de Bruijn bv
Batuwseweg 44
3412 KZ Lopikerkapel

T 0348-551886
F 0348-552280
E info@rensdebruijn.nl

Cookiebeleid