EW60E

Verzet meer werk in minder tijd dankzij de gecombineerde graafprestaties, vlotte verplaatsingen, vloeiende en krachtige zwenkbewegingen en optimale hefcapaciteit.
Neem probleemloos hellingen, zwenk met een vloeiende beweging, graaf krachtig en laad vlot met de EW60E. Door zijn tractie, zwenkkracht en hefcapaciteit kunt u de klus snel klaren. Deze veelzijdige en krachtige machine is op maat te maken voor elke klus en is geschikt voor uiteenlopende toepassingen.
De cabine biedt meer ruimte. Dit zorgt voor een comfortabele en ontspannen bediening, zodat u meer werk kunt verzetten en minder snel vermoeid raakt.
De nieuwe, verbeterde EW60E heeft een ruimere cabine voor een comfortabelere en productievere bestuurdersomgeving. Met de verbeterde ergonomie en het moderne lcd-scherm hebt u een perfecte controle bij elke klus. Er is nu meer dan voldoende extra opbergruimte voor persoonlijke bezittingen.
De vanaf de grond toegankelijke servicepunten, nieuwe locatie van de hoofdregelklep, gemakkelijk bereikbare smeerpunten en eenvoudig te reinigen koeleenheid zorgen ervoor dat minder tijd nodig is voor onderhoud.

De EW60E is ontworpen en gebouwd om uw winstgevendheid te verhogen en u langer productief te houden. Door de goed toegankelijke servicepunten, handige onderhoudspunten en Volvo’s automatische motoruitschakeling bespaart u op de operationele kosten. Deze duurzame en betrouwbare machine is nóg zuiniger dan zijn voorgangers. U bespaart zo op de kosten en vergroot uw productieve werktijd.

Rens de Bruijn bv

Rens de Bruijn bv is een echt familiebedrijf waarin meer dan 25 enthousiaste en gekwalificeerde mensen werken. Ons machinepark is zeer geavanceerd en up-to-date. Wij staan voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid en proberen dagelijks innovatief te zijn, onszelf te verbeteren en onderscheidend te zijn op een markt met veel spelers.

VerkoopVerhuurRecyclingTransportReparatie

Contact

Rens de Bruijn bv
Batuwseweg 44
3412 KZ Lopikerkapel

T 0348-551886
F 0348-552280
E info@rensdebruijn.nl

Cookiebeleid