ELEKTRISCHE BOUWMACHINES

Door geluidsreductie en het verdwijnen van de uitstoot van schadelijke stoffen is de elektrische minigraver ontworpen om langer, veiliger en efficiënter te werken in elke omgeving!

Limach is een iniatief van EST bv. Dit is een groep gedreven ondernemers met passie en visie voor nieuwe innovaties, die als eerste een elektrische graafmachine op de markt hebben gebracht. Daarom zijn we DE producent voor elektrische graafmachines, met de meeste ervaring.

Vanuit onze ervaring in verkoop en verhuur van grondverzetmachines met dieselmotoren weten we wat er in de markt speelt en welke eisen de gebruiker stelt. Dus geen ingewikkelde constructies en bediening, maar toegepast op de alledaagse gebruiker.

 

LIMACHINNOVATIEVE TECHNOLOGIE

Door het toepassen van beproefde elektrotechniek, behoren onze elektrische bouwmachines de top in hun klasse.

De machines zijn voorzien van krachtige elektromotors die gevoegd worden door hoogwaardige accu’s. De efficiëntie van onze elektromotors liggen tot wel 30% hoger dan van gelijkwaardige  machines met een dieselmotor.

Door geluidsreductie en het verdwijnen van de uitstoot van schadelijke stoffen zijn onze elektrische bouwmachines ontworpen om langer, veiliger en efficiënter te werken in elke omgeving!

Benieuwd wat Rens de Bruijn B.V. u kan bieden?

Neem bij vragen, advies of offerteaanvragen geheel vrijblijvend contact met ons op!

LIMACHHUREN

Wilt u uw Limach eerst uitgebreid testen voor uw aanschaf?

Ook de huur van een elektrische minigraver behoort bij ons tot de mogelijkheden. In ons verhuur aanbod beschikken wij momenteel over diverse elektrische minigravers. Deze kunt u vinden op onze website: https://www.rensdebruijn.nl/grondverzet/elektrisch/

Meer informatie? Wij zijn u graag van dienst!

Rens de Bruijn B.V.

Uw totaal leverancier voor de GWW sector

Contact