De grondslag voor Rens de Bruijn B.V. werd in 1976 gelegd door Rens de Bruijn, als zelfstandige ondernemer zonder personeel. In deze jaren is er veel praktijk kennis opgedaan over het werk en de machines, iets waar we vandaag de dag nog steeds van profiteren.

In de loop der jaren werden de activiteiten in de grondverzetsector breder en intensiever. Met de groei van het aantal werkzaamheden, werden ook de eerste werknemers in dienst genomen. Extra machines werden aangeschaft en er kwam een monteur die deze machines kon repareren en onderhouden. Meer personeel en machines hield in dat ook op kantoor meer werkzaamheden kwamen. Rens besloot afscheid te nemen van de praktijk en zich te richten op de verhuurplanning en verkoop.

Vandaag de dag is Rens de Bruijn B.V. uitgegroeid tot een echt familiebedrijf waarin meer dan 25 enthousiaste en gekwalificeerde mensen werken. Ons machinepark is zeer geavanceerd en up-to-date. Wij staan voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid en proberen dagelijks innovatief te zijn, onszelf te verbeteren en onderscheidend te zijn op een markt met veel spelers.