Route

Met de vrachtwagen/zwaar transport kunt u ons alleen bereiken via de Lekdijk. Volg hiervoor onderstaande routebeschrijving.

Volg de A2 richting Nieuwegein. Neem afrit 10: Nieuwegein – Zuid, aan het einde van de afslag rechts afslaan, naar de Lekdijk. De Lekdijk voor circa 6 km. vervolgen. Sla rechtsaf naar de Uitweg, eerste weg rechts naar de Sluisweg. Aan het einde van de weg, sla rechtsaf naar de Batuwseweg. Na circa 600 meter zit onze vestiging aan de rechterzijde.

Het is ook mogelijk ons te bereiken vanaf de N210. Volg daarvoor onderstaande route.
LET OP! Deze route is niet mogelijk met de vrachtwagen/zwaar transport. Hiervoor kunt u bovenstaande route volgen.

Volg de N210 richting Lopik. Ter hoogte van hectometerpaaltje 39,3: stoplichten (BP Lopik) sla af richting Lopikerkapel. Na circa 2,5 km., ga rechtsaf over de brug naar de Uitweg. Neem de eerste weg links naar de Batuwseweg. Na circa 700 meter zit onze vestiging aan de rechterzijde.

Rens de Bruijn bv

Rens de Bruijn bv is een echt familiebedrijf waarin meer dan 25 enthousiaste en gekwalificeerde mensen werken. Ons machinepark is zeer geavanceerd en up-to-date. Wij staan voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid en proberen dagelijks innovatief te zijn, onszelf te verbeteren en onderscheidend te zijn op een markt met veel spelers.

VerkoopVerhuurRecyclingTransportReparatie

Contact

Rens de Bruijn bv
Batuwseweg 44
3412 KZ Lopikerkapel

T 0348-551886
F 0348-552280
E info@rensdebruijn.nl

Cookiebeleid